Veilig Zweden als vakantiebestemming

Rondreis Zweden boeken?

Op zoek naar mogelijkheden een goedkope rondreis of groepsrondreis Zweden te boeken?
Dat kan hier. Ook als single groepsreis Zweden. Zie de beschikbare last minute aanbiedingen Zweden.

Last minute rondreis Zweden.

Je kunt hier, indien beschikbaar, een last minute rondreis of groepsrondreis Zweden boeken. Wellicht het avontuur van je leven.
Omdat Zweden 12 maanden per jaar fantastisch is om te bezoeken, zijn er altijd wel rondreizen Zweden te boeken.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle rondreizen bij TUI

Zweden, veilig en mooi vakantieland

Dat Zweden prachtig is, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar wist je ook al dat Zweden heel veilig is? Fijn als je een van de mooie Zweedse steden of dorpen op je vakantieplanning hebt staan. En ook fijn om te weten is dat kinderen jonger dan 18 jaar niet getest hoeven te worden.

Single reis Zweden

Zweden is ook de perfecte plek voor een single reis. Diverse reisorganisaties organiseren single reizen Zweden. En het mooie is dat je ook een single reis 40 of 50+ Zweden kunt boeken.

Word je inmiddels gek van alle regels en kleurcodes? Dan heeft Zweden goed nieuws voor jou.

Groen

Naast dat Zweden natuurlijk bekend staat om de mooie landschappen en het vele groen, is ook de kleurcode van het land deze zelfde prachtige kleur. En niet alleen is de kleurcode voor Zweden groen ook als je vanuit Zweden naar Nederland gaat, hoef je niet in (thuis)quarantaine. Daarnaast kun je met je QR code uit de CoronaCheck App (of een ander vaccinatiebewijs naar Zweden. Heb je of wil je geen vaccinaties, dan is ook een negatieve COVID-19 testuitslag (antigeen, PCR of LAMP) die niet ouder is dan 72 uur voldoende. En gaan de kinderen mee? Dan hoeven zij dus niet (extra) getest te worden. En dat is voor de meeste ouders een prettig idee.

Op nummer 10

Naast dat het dus een veilig land voor je gezondheid is, is Zweden ook verder een veilig land. Van alle landen staat Zweden op de 10e plaats. Met een GPI score van 1.479 is het land hiermee wel iets gezakt maar nog steeds één van de veiligste landen in Europa. Kijk je naar de positie binnen alle werelddelen, dan staat Zweden op de 14e plaats op de wereldranglijst.

Om je een idee te geven, op nummer 1 staat IJsland met een GPI score van 1.078. Nederland staat binnen Europa op de 14e plaatst en wereldwijd op de 21e plaats met een GPI score van 1.528.

Belangrijk informatie

Ben je nu vooral druk met te kijken of je veilig naar een land kan, dan kan het zomaar voorkomen dat je andere zaken vergeet. Ook snel checken op reistickets, hotelvouchers of excursie info is dan logisch. Toch kun je hier beter wel goed de tijd voor nemen. Want in Nederland zijn we niet gewend aan tijdsaanduidingen in am pm. In het buitenland is deze aanduiding van de tijd heel gewoon. Vergis je je in wat wat is, dan kan het zomaar voorkomen dat je te laat op de luchthaven bent, je hotel nog niet beschikbaar is of je excursie zonder jou vertrokken is.

Verschillende landen, verschillende regels

Ga je naar verschillende landen op reis of bezoek je landen binnen een bepaald tijdsbestek, check dan altijd de info van het land. Ga je bijvoorbeeld ook nog een weekje naar Kroatië, check dan het reisadvies Kroatië om te weten of je bezoek aan Zweden invloed heeft. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Related Stories

Discover

Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken. In deze blog rondreistips voor alleenstaanden....

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis? Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Popular Categories

Comments