Valencia – 5 beste restaurants

Valencia is een in stad Spanje. Het telt nog geen 2 miljoen inwoners en is op Madrid en Barcelona na de derde economische stad van Spanje. Valencia is een veilige stad. Door de diversiviteit van de bevolking kun je er makkelijk als toerist rondreizen zonder dat het opvalt.

In Valencia kun je veel zien, los van de mooie gebouwen kun je daar ook lekker eten. Er zijn bijna 4000 restaurants in Valencia, te veel aan keuze dus. Om het makkelijk voor je te maken geven we jou de 5 beste restaurants in Valencia weer.
We hebben de restaurants gekozen op grond van de inrichting, de smaak en hun gerechten, de variatie in gerechten, de prijs in vergelijking met de kwaliteit en de manier waarop het eten geserveerd wordt. Als je steeds dezelfde gerechten eet zal het op den duur niet meer heel lekker zijn daarom is het belangrijk dat restauranthouders creatief zijn wat de smaak van hun eten betreft. De manier waarop het eten geserveerd wordt speelt ook een belangrijke rol. Als het eten mooi op schaal geserveerd wordt is het aantrekkelijker dan eten dat in een wegwerp bord wordt geserveerd. De inrichting van het restaurant speelt zeker ook een belangrijke rol. Niemand wil in een rommelig of slordig restaurant eten. Het is aangenamer om te eten in een restaurant dat goed ingericht is. De prijs moet tenslotte ook overeenkomen met dat wat het restaurant te bieden heeft.

Casa Montaña

Adres: Carrer de Josep Benlliure, 69, 46011 València, Valencia, Spanje
Bij Casa Montana ben je terecht voor heerlijke tapas. De tapas zijn vers en puur. Ze hebben ook een glutenvrij menu. Het is de authentieke Spaanse keuken. Wat dacht je van een tomatensalade of bonen, gegrilde pepers, ansjovis in azijn en olie, biefstuk, gegrilde inktvis of gegrilde sardinas? Het restaurant is apart ingerecht en wel met grote wijnvaten. Het unieke van dit restaurant is haar wijn proefkamer. Ze hebben een ruime keus aan wijn en je kan van tevoren hun wijn proeven om makkelijk een keus te kunnen maken bij het eten. Reserveren is hier wel noodzakelijk.

Khambu

Adres: Carrer de Quart, 41b, 46001 València, Valencia, Spanje
Wordt er weleens gedacht aan vegetariers bij het openen van een restaurant? Niet vaak he! Restaurant Khambú heeft hier wel werk van gemaakt en dat is zeker speciaal. Ze zijn gespecialiseerd in vegetarisch eten. Je kan hier verse salade, zoete aardappel frietjes, vegetarische nuggets en burgers eten. De vleesvervangers maken dat hamburgers op normale burgers lijken. Ondanks dat alles hier vegetarisch is hebben ze toch verschillende soorten burgers. Hier kun je ook terecht voor nagerechten en heerlijke taarten. De prijzen van hun eten is laag, het eten is lekker en hun personeel is vriendelijk.

Nabucco

Adres: C. del Mar, 4, 46003 València, Valencia, Spanje
Verse vis, vlees en groenten kan je in restaurant Nabucco eten. Ze hebben een goede bediening en vragen steeds aan hun klanten of ze met iets kunnen helpen. Het eten is verrukkelijk en niet duur. Hun steak wordt aan tafel klaargemaakt en ook hun pasta is heerlijk. Hier kan je ook terecht voor je overheerlijke kreeft. Maar wat dacht je van een tonijn aangebraden met hummus en asperges met een limoncello als digestief? Dat kan je ook hier bestellen. Het restaurant is mooi ingericht met kunstwerkjes. Het eten wordt heel elegant geserveerd. Hier zijn er ook heerlijke wijnsoorten te vinden.

Sagardi Valencia Centro

Adres: C. de Sant Vicent Màrtir, 6, 46002 València, Valencia, Spanje
Je hoort het al CENTRO, je hoeft geen Spaans te spreken om te weten dat dit centrum betekent. Dat heeft te maken met de ligging van dit restaurant. Het ligt in het centrum van Valencia. Bij Sagarde Valencia Centro kan je kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Je kan hier lekkere broodjes aan stok eten. Het restaurant heeft een luxe uitstraling en is centraal gelegen. Het toont dat ze haar klanten vertrouwt. Nadat je brood hebt gegeten worden de stokjes geteld om zo te berekenen hoeveel je hebt gegeten. Leuk om te zien dat ze je vertrouwen. Het eten hier is ook heel lekker. Je kan hier kiezen of je beneden of boven wilt eten. Je hebt een uitgebreide keuze. Je kan hier heerlijke pintxos eten zowel warm als koud. De koude pinchos kan je uit de vitrine pakken, de warme worden rondgebracht. Naast de heerlijke wijnsoorten is ook bier, wijn en appel cider hier te verkrijgen.

Terranova

Adres: Plaça de Cánovas del Castillo, 8, 46005 València, Valencia, Spanje
Bij Terranova is het eten altijd vers, netjes en je wordt bediend door de eigenaren. Het is goed gelegen in het centrum dus makkelijk te vinden. Hier kan je terecht voor je gezonde lunch of lekkere diner. In vergelijking met andere restaurants gaan ze vroeg open. De prijzen vallen zeker mee en je krijgt een persoonlijke behandeling van de eigenaren (een echtpaar oorspronkelijk uit Venezuela). Ze gebruiken veel kaas om hun gerechten klaar te maken, dus zeker een aanrader voor kaasliefhebbers. De gerechten worden creatief en subtiel klaargemaakt. Denk daarbij aan pizza’s, pasta’s en andere met kaas gemaakte gerechten. Wat je hier eet ga je nergens anders vinden.

Related Stories

Discover

Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken. In deze blog rondreistips voor alleenstaanden....

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis? Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Popular Categories

Comments