Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken.

In deze blog rondreistips voor alleenstaanden. Als je alleen op reis gaat, zijn er meer zaken waar je rekening mee moet houden dan een groepsrondreis waarbij je in het gezelschap van een groep met reisleiding bent.

ANWB Rondreizen banner

Als alleenstaande een individuele rondreis maken, waar naar toe?

Als jij je gaat verdiepen in de vele rondreis types en honderden rondreis opties, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn echt honderden mogelijkheden een avontuurlijke rondreis te maken of juist van rust of cultuur te genieten. Zowel Europa als in Azië, in Zuid-Amerika en andere werelddelen.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle single reizen bij ANWB Reizen

De 20 mooiste eilanden van de wereld

Als je als alleenstaande de rondreis van je leven wilt maken, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden één of meer eilanden te bezoeken. Ga op rondreis en bezoek bijvoorbeeld. Dit zijn misschien wel de 20 mooiste eilanden van de wereld Hieronder Sardinië, Lanzarote en Mallorca. Eilanden die zeker ook geschikt zijn om te bezoeken in het kader van een rondreis in het vroege voorjaar of najaar. Deze eiland reizen zijn meestal ook te boek als single groepsreis vakantie.

selfie actieve vakantie

Als alleenstaande een rondreis India maken

India werkt als een magneet als het om avontuurlijke en bijzondere rondreizen gaat. Je kunt zo een rondreis India individueel boeken maar organisaties zoals Djoser en Sawadee bieden er ook geheel verzorgde groepsreizen aan. Ook kan je er een 50 of 55 plus alleenstaanden Azië reis boeken. Voor diegenen die een rondreis India op eigen initiatief willen boeken deze tips over veilig reizen in India. Zekere als je als vrouw alleen in India reist of met 1 of 2 vriendinnen moet veiligheid voorop staan en zijn deze tips zeker niet overbodig. Overigens is het in India vrij eenvoudig een vegetarische vakantie te boeken of te gaan voor een vegan rondreis.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle Single Groepsreizen bij Sawadee

Budgetvakantie als alleenstaande boeken

Heb je geen groot budget maar wel een avontuurlijke rondreis maken> Binnen Europa zijn er ook budgetvakanties beschikbaar. Dat zijn landen zoals Macedonië, Bulgarije en Tsjechië. Dat boek je voor weinig geld veel vakantie. Dit type reizen zijn ook te boeken bij een aantal alleenstaanden groepsreis specialisten zoals Eigen-Wijze Reizen. Overigens, de meeste landen in Oost-Europa zijn ook met de trein te boeken.

bezoek aan de Taj Mahal

Overnachten tijdens je alleenstaande rondreis

Het is nogal afhankelijk van waar jij je bevindt waar te overnachten maar in met name grote steden vind je veel mogelijkheden. We hebben een aantal van deze overnachtingsmogelijkheden op een rij gezet. Van Low Budget Hotel tot een verblijf in een yoga resort.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle single reizen bij Villavibes

Veganistisch eten tijdens je rondreis.

In bijna alle landen in Azië is het eenvoudig een veganistische vakantie of rondreis te boeken. Vlees en vis zijn vaak een luxe en in ge cultuur van de mensen zit veel meer ingegoten dan bij ons dat plantaardig eten ook smaakvol is en voldoende voedingsstoffen heeft. Daarnaast speel het geloof een grote rol bij de keuze van al niet dierlijke voeding. Zo vind je in Thailand de heerlijkste plantaardige gerechten en veel andere landen in Azië ook veel vegan gerechten. Het boeddhisme speelt hier ook vaak een rol wat dat staat voor mededogen, zowel voor mensen als dieren.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle Single Groepsreizen bij Shoestring

Related Stories

Discover

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis? Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Rome – Streetfood hotspot

Reis je binnenkort af naar Rome om deze mooie wereldstad te gaan ontdekken? Wil...

Popular Categories

Comments