Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis?

Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal hebben gedaan inclusief overnachting. Maar hoe kom je aan goede en goedkope adresjes als je bijvoorbeeld gaat backpacken of een wereldreis maakt en niet vooraf je bestemmingen weet? Er is altijd wel ergens een hotelkamer die beschikbaar is of een huisje op een vakantiepark of bed and breakfast. Als je echter in een niet toeristisch gebied komt zal je het meestal moeten hebben van particuliere vakantieadressen.

Particulier vakantiehuis huren.

Indien je tijdens je rondreis door Europa een paar dagen in een bepaald gebied blijft hangen, is het wellicht mogelijk dat je voor een korte periode een particulier vakantiehuis huurt. Veel particulieren hebben een tweede huis dat ze verhuren of een kamer in hun woonhuis om te overnachten. Het is een goedkope manier om te kunnen overnachten voor je rondreis.

Jeugdherbergen en hostels

Indien je een jongeren of jongvolwassene bent, is overnachten in een jeugdherberg of hostel zo een gek idee nog niet. Je ontmoet er jonge mensen ut de hele wereld en kunt er ervaringen uitwisselen. Zo kan jij je rondreis op basis van deze tips en ervaringen aanpassen en soms zelfs samen reizen.

overnachten in een hostel

Low budget hotels

Of je nu een rondreis door Azië of Europa maakt, overal vind je wel low budget hotels. Deze kan je vaak met ontbijt boeken en zijn ook geschikt om goedkoop te overnachten voor één nacht. Lees hier ook ons artikel over “Thailand de beste eilanden” zeker de moeite waard als je besluit een rondreis Thailand te maken.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle goedkope hotels bij Hotelspecials

wild kamperen in de natuur

Wild kamperen in de natuur

Het mag niet overal maar is wel reuze spannend. Wild kamperen in de natuur. Het is een heel andere manier om je vakantie te beleven maar o zo spannend. Je kunt alleen gaan kamperen in de natuur maar het is ook een prima idee om dit bijvoorbeeld met 1 of 2 vrienden te doen. Respect voor de natuur en omgeving is natuurlijk wel op zijn plaats. Beschadig niets en laat geen afval achter. Je avontuurlijke rondreis wordt zo ook een duurzame rondreis. Wild kamperen in de natuur is overnachten op zijn mooist. Ben je ooit wel eens in IJsland, Noorwegen of Zweden geweest? Daar heb je redelijk wat mogelijkheden om te kunnen kamperen midden in de natuur. En je kunt er zeker ook een particulier vakantiehuis huren midden in de natuur.

Meer vakantieaanbod: Bekijk hier alle rondreizen in Noorwegen

Related Stories

Discover

Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken. In deze blog rondreistips voor alleenstaanden....

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Rome – Streetfood hotspot

Reis je binnenkort af naar Rome om deze mooie wereldstad te gaan ontdekken? Wil...

Popular Categories

Comments