Top 8 beste plekken voor zonsopkomst

Een magische zonsopkomst, dat willen we allemaal wel eens zien toch? Maar waar moet je heen, wanneer je dit wilt gaan zien? Zorg voor een goede wekker, dan zorgen wij voor de meest mooie plekken met de beste zonsopkomsten.

Taj-Mahala – India

Als er een plek op de hele wereld is, waar je echt naar toe zou moeten gaan voor de perfecte zonsopgang, is het wel de Taj-Mahala in India. Deze magische plek heeft een bijzondere energie die al onze verwachtingen kunnen overtreffen. Deze plek is zeker de moeite waard om vroeg voor op te staan.

Santa Catalina- Panama

In Santa Catalina hangt een enorm ontspannen sfeer. Dit komt omdat het nog niet ontdekt is door de grote massa mensen. Geniet met je voeten in het zand van een heerlijk biertje. Wanneer je hier bent, en erg vroeg wakker wordt, is het zeker een goed idee om hier naar de zonsopgang te komen kijken. Het lage water aan een kilometer lang strand, en de zon die op komt is erg prachtig om te zien.

Thorung La Bergpas – Nepal

Wanneer je in Nepal bent dan wil je waarschijnlijk een trek maken door het Himalaya. Je kunt dan kiezen voor tochten van een paar weken, of tochten van een paar dagen. Je komt dan langs dorpjes waar je gaat overnachten. Wanneer je hier kijkt naar de zonsopgang in de morgens zul je verbaasd staan en blij zijn dat je deze tocht maakt.

Pandan North – Filipijnen

Pandan is een eiland op Panay. Wanneer je hiernaartoe gaat bevind je jezelf in een waar paradijs. Huur hier een leuke bungalow, zet je wekker en geniet van de zonsopkomt. Wij beloven jullie dat jullie een pracht plaatje te zien krijgen.

Sahara – Marokko

De Marokkaanse Sahara is ook wel een zee van zand. Deze magische plek is altijd een avontuur om te bezoeken. Wanneer je naar deze Sahara komt kun je een tocht maken op een dromedaris, een jeepsafari maken, sandboarden, maar je kunt ook blijven overnachten in een bedoeïenentent of slapen onder de sterrenhemel want ook hier kun je een van de mooiste zonsopgangen te zien krijgen.

Wadi Rum – Jordanië

In het zuiden van Jordanië ligt de woestijn Wadi Rum. Dit natuurgebied biedt veel meer dan alleen een zandbak. Wanneer je deze magische plek echt wilt ontdekken is het verstandig om hier te overnachten. Je kunt deze plek ook prima in een dag ontdekken maar dan mis je wel de unieke zonsopgang die je in Wadi Rum kunt zien. Wandel naar de top van een duin en je ziet een zonsopgang die onvergetelijk gaat zijn.

Malta

Dit eiland in de Middellandse zee is een paradijselijk eiland. Met drie uur vliegen ben je al op dit eiland ten zuiden van Italië. Wanneer je alles van malta wilt zien is dit mogelijk. Wanneer je een auto huurt kun je dit hele eiland gaan ontdekken. Op dit eiland kan je genieten van verschillende excursies. Je kunt gaan snorkelen in de Blue Lagoon, maar ook een dag excursie boeken naar Valletta. Met gemiddeld elke dag 27 graden is dit eiland ideaal voor een droom vakantie toch? Wanneer je in de ochtend je wekker op tijd zet kun je heerlijk gaan genieten van de prachtige zonsopgang die Malta te bieden heeft.

Kilimanjaro – Tanzania

In het noordoosten van Tanzania ligt de Kilimanjaro, een bergmassief dat bestaat uit drie stratovulkanen. Het is dan ook een behoorlijke klus om deze berg te beklimmen. Je kunt gebruik maken van verschillende routes. De kortste route die je kunt nemen duurt in totaal vijf dagen. Wij raden aan om in de maanden januari en februari deze reis te maken, dit omdat de omstandigheden dan het beste zijn. Je geniet dan van de warmste maanden waardoor het klimmen een stuk fijner is. Ook heb je in deze periode de meeste kans op helder en mooi zicht. Je begrijpt al waar we naar toe gaan. Wanneer je een van deze routes gaat nemen maak dan zeker ook even gebruik van het vroege opstaan, zodat je enorm kan gaan genieten van een prachtige zonsopkomst.
Waar je ook heen gaat, eigenlijk kun je op elke plek wel gaan genieten van een mooie zonsopkomst. Wij vinden deze top acht toch wel de beste maar dat kunnen jullie natuurlijk het beste zelf gaan ervaren. Word lekker vroeg wakker, neem een lekker bakkie koffie, en geniet vooral van al dit moois. En zo heb je ook gelijk wat aan je dag, dat is toch ideaal? Zo kun je echt optimaal genieten van je vakantie.

Related Stories

Discover

Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken. In deze blog rondreistips voor alleenstaanden....

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis? Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Popular Categories

Comments