Dubai: Beste restaurants, bars & clubs 

In Dubai worden jaarlijks nieuwe restaurants, bars en clubs geopend en natuurlijk verdwijnen er ook weer de nodige. De afgelopen tien jaar zijn er een aantal van deze gelegenheden blijven bestaan en hebben een goede naam op weten te bouwen. We hebben een lijstje voor je gemaakt van bars, restaurants en nachtclubs die je wat ons betreft niet over zou moeten slaan, als je een bezoek aan Dubai brengt.

Beste Restaurants in Dubai
Laten we beginnen met de restaurants en dan gelijk maar met het bijzonder goede Libanees restaurant Bebabel die je kan vinden in befaamde Dubai Mall. Een restaurant waar je heerlijk kan eten met eet prettige ambiance en een uitzicht op de Dubai Fountain.

AdresThe Dubai Mall, Level 1, Fashion Avenue – Financial Center Rd – Downtown Dubai – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Hoewel het Buddha bar wordt genoemd, is dit een echte culinaire beleving. Het eten is echt geweldig en de muziek, inrichting en aankleding van het restaurant bezorgen je een fantastische avond.

AdresGrosvenor House Dubai – Al Emreef St – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Restaurant Indego by Vineet is volgens velen het beste Indiase restaurant van Dubai. Als je het hebt over een culinaire ervaring, dan zit je bij de Buddha Bar misschien iets beter, maar het eten zelf is gewoon fantastisch en dit restaurant heeft dan ook niet voor niets een Michelin-ster.

AdresGrosvenor House Dubai – Al Emreef St – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Als je een echte vleeseter bent, zou je eens bij dit Latijns-Amerikaans restaurant Toro een biefstukje moeten gaan eten. Een geweldige ambiance met een uitgebreide, maar zeer goed betaalbare kaart.

AdresAl Emreef Street, Grosvenor House Dubai – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Beste Bars van Dubai
Als we kijken waar je een lekker drankje kan pakken, dan is de Jetty Lounge Bar een leuke plek om aan het eind van de dag een drankje te doen. Op de mooie witte banken kan je met een cocktail en wat vingerfood heerlijk relaxen met een uitzicht op zee.

AdresOne&Only Royal Mirage – King Salman Bin Abdulaziz Al Saud St – Dubai Marina – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

De Skyview Bar zit in het chique Burj Al Arab hotel. En heeft een te gek uitzicht over de skyline van Duba. Overdag kan je er een high tea doen en ’s avonds is het een erg leuke tent om bijzondere cocktails te drinken.

Adresشارع جميرا، – Umm Suqeim 3 – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

 

De Zuma Bar is meer een soort eetcafé. Je kan er een lekker hapje eten, maar de bar is ook erg populair om zijn cocktails. Het is een bar waar je duidelijk netjes gekleed moet gaan en ruim van tevoren reserveren is wel verstandig, anders heb je pech en zit het vol.

AdresGate Village 06, Podium Level – Al Mustaqbal St – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

De beste clubs van Dubai
In Dubai is de clubscene erg groeiende en dat is onder andere te merken aan de steeds meer bekende Dj’s die naar Dubai komen. Club Zinc is er één van en daar zijn zowel liveoptredens als dj-optredens waarbij iedere avond anders is, dus wat dat betreft is het verstandig om vooraf even op hun website te kijken wie er die avond voor het entertainment zorgt.

AdresGround Floor, Crowne Plaza – Sheikh Zayed Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Voor expats en celebraties is de Planetarium een zeer populaire nachtclub. Deze nachtclub zit in The Pyramids van Wafi City en is in Dubai één van de bekendste uitgaansgelegenheden. Met een zeer streng deurbeleid, worden alleen leden, vrouwen en koppels in deze club toegelaten.

AdresOud Metha Rd – Umm Hurair 2 – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Cirque le Soir wordt vaak omschreven als één van de meest bizarre clubs van Dubai. Deze club zit in het Fairmont hotel en ook deze club is erg populair onder de celebraties. Hier word je de hele avond en nacht getrakteerd op act, die opgevoerd worden door acrobaten. Het is een flirty club, waarvan je kan zeggen dat het gegarandeerd staat voor een avondje dansen tot in de late uurtjes, waarbij je steeds weer verbaasd wordt door de optredens.

AdresFairmont Hotel – Sheikh Zayed Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

 

Related Stories

Discover

Rondreistips voor alleenstaanden

Als alleenstaande kan je zeker een leuke rondreis boeken. In deze blog rondreistips voor alleenstaanden....

Wat zijn de beste plekken om maar de sterren...

7 Beste Plekken Ter Wereld om Naar de Sterren Te Kijken Rondreis maken om naar...

All inclusive vakantie China

All inclusive vakantie China, rondreis geheel inclusief. Rondreis China boeken? Kijk eens naar de...

Overnachten tijden je rondreis

Waar overnachten tijdens je rondreis? Wie een geheel verzorgde rondreis heeft geboekt, zal dat meestal...

De beste reistips als je van gokken houdt!

Voel je je gelukkig? Als je klaar bent om je kansen te wagen op...

Maak je nu alvast klaar voor het komende vakantieseizoen

Wie nu naar buiten kijkt, ziet de donkere wolkenluchten voorbij jagen. De regenbuien striemen...

Popular Categories

Comments